Doorgaan naar inhoud
Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis!
Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis!

Retourneren

Niet tevreden met jebestelling? Geen zorgen! Je hebt bij ons 31 dagen de tijd om na te denken. Als je besluit je bestelling te retourneren, is dat helemaal gratis. Ons retourproces is eenvoudig en bestaat uit vier stappen:

  1. Zodra je jouw retouraanvraag indient, bekijkt onze klantenservice of je in aanmerking komt voor retournering. Als dat het geval is, ontvang je binnen 2-3 uur een retourlabel van ons.
  2. Verpak de producten zorgvuldig in de originele doos en plak het retourlabel erop.
  3. Breng je pakket naar de dichtstbijzijnde DPD Parcel shop.
  4. Zodra wij je retour ontvangen, controleren wij de inhoud binnen 1-2 werkdagen. Als alles in orde is, wordt het bedrag binnen 1-2 werkdagen teruggestort op het betaalmiddel dat je bij aankoop hebt gebruikt. Het hele retourproces duurt in totaal 2-4 werkdagen.

Product beschadigd of heeft u een klacht?

Is uw bestelling niet compleet? Heeft u beschadigde artikelen ontvangen? Of is er iets anders mis met uw bestelling? Maakt u zich geen zorgen, wij staan klaar om u te helpen!

Als een artikel beschadigd is, ontvangen we graag een foto van de beschadigingen. Op die manier kunnen we het defect beoordelen en beslissen of het in aanmerking komt voor retournering. Als u per ongeluk het verkeerde artikel heeft ontvangen, ontvangen we ook daarvan graag een foto.

We begrijpen dat dit vervelend is en willen graag een passende oplossing voor u vinden. Neem alstublieft contact met ons op en we zullen ons best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken