Doorgaan naar inhoud
Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis!
Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis!

Garantie

Bij Meubelgoedkoop vinden we het belangrijk dat je blij bent met je nieuwe meubels. Daarom geven wij altijd een garantie van 1 jaar op onze producten. Dat betekent dat als er iets mis is met je product, we het voor je zullen repareren.

Bij onze garantie horen wel een aantal basisregels. Hier zijn een paar regels die daarbij horen:

  • De garantie geldt als er iets niet goed is met de fabricage, constructie of materialen van het meubel. Maar let op, als er normale slijtage is of als je het meubel zelf hebt beschadigd, dan geldt de garantie niet.
  • Ook als er iets gebeurt door een ongelukje of als je zelf iets verandert aan het meubel dat niet goed is, dan kunnen we helaas niet helpen.
  • We willen dat je meubels in goede staat aankomen, dus we doen ons best om het risico op verlies, beschadiging of diefstal te verminderen. Zodra je de meubels krijgt of als iemand anders ze namens jou ontvangt, ben jij verantwoordelijk voor ze.

Met onze garantie willen we ervoor zorgen dat je tevreden bent en met een gerust hart kunt winkelen bij Meubelgoedkoop. We doen ons best om meubels van hoge kwaliteit te leveren en als er binnen de garantieperiode
iets misgaat, staan we voor je klaar om het op te lossen.

We zijn trots op onze meubels en willen dat jouw huis er geweldig uitziet en comfortabel aanvoelt. Dus maak je geen zorgen, geniet van je nieuwe meubels en laat ons weten als er iets is waar we je mee kunnen helpen.

Problemen met uw product?

Aarzel niet en neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen.

Formulier | retouren & klachten

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken